Qui sóc?

Qui Sóc Marta Also

El meu nom és Marta Also Ferrer i ja fa uns anys que em dedico el món de la teràpia.

Vaig començar a estudiar i formar-me en diferents metodologies buscant un mètode o un tipus de pràctica amb el qual la teràpia no s’allargués eternament, que el pacient prengués consciència i a poc a poc tingues les eines necessàries per poder gestionar les seves emocions i conflictes.

Vaig fer Pactitioner i màster en programació neurolingüística (PNL) per entendre el comportament humà com funcionem, com sentim i com ens comuniquem, bioneuroemoció per entendre moltes de les càrregues emocionals i familiars que arrosseguem. Quins patrons de conducte adquirim, d’on venen i perquè ens comportem d’una determinada manera, ja que és molt important entendre la nostra història per saber qui som.

També m’he format fent el màster d’hipnosis Ericksionana i clínica per poder recuperar moments o sensacions del nostre inconscient ajudant- nos així a superar traumes o situacions que no les tenim resoltes .

Juntament amb altres formacions de coutch i teràpia de parella he desenvolupat la meva pròpia metodologia basant-me sempre amb l’acompanyament emocional i creixement personal adaptant-me amb les necessitats i les inquietuds dels meus pacients.