Comentaris

Pensaments, Reflexions, Experiències, Vivències...

He deixat aquest espai perquè crec que és important saber que hi ha gent que es troba en el mateix moment que tu i el fet de poder llegir la seva experiència pot fer que et sentis identificat/da i ajudar-te a què et decideixis a demanar ajuda professional.

Totes i cada una d’aquestes persones han tornat a agafar el timó de la seva vida.
Recuperant la il·lusió, sent persones més felices, i sobretot, han pres consciència per no repetir els mateixos errors, tenint una vida molt més satisfactòria, més coherent i sentin-se bé

Aquesta és la clau de l’èxit.

Vols deixar-nos el teu comentari? Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina.

Testimonis Marta Also

Voldria comentar la meva experiència amb la Marta.

Per mi anar a teràpia amb ella és com quedar amb una amiga, però de les bones. Em fa sentir còmode, estimada i valorada.
És una gran persona i una excel·lent professional.

Per mi ha sigut un nou començament a la meva vida.

Moltes gràcies per tot.

Núria

48 anys

La teràpia em va ajudar a coneixem, escoltar-me a gaudir.A que no hi ha res que no es pugui canviar si un vol i que a través de les emocions pots acceptar-te i entendre els altres. I per sobre de tot he après a estimar-me i valorar-me.

La Marta és una gran professional capaç de donar-te les eines necessàries per moure’t en un món on el respecte i l’estima cap a una mateixa han desaparegut. Aprens a poder afrontar i conviure amb les situacions (positives i negatives) que el llarg de la vida se’ns presenten.

Berta Mallafre

35 anys

Penso que una de les coses més importants per estimar-nos i acceptar amb amor el que som és l’empatia i la tendresa, dues qualitats que es perden, a vegades, per por, dolor o rencor.

Crec que la Marta, a banda de ser una gran professional, és una d’aquelles persones que et recorda el que és realment essencial.

La marta cura.

Anna

30 anys

Hace un año llegue a la Consulta de Marta.
Llegaba en un momento muy complicado, recuerdo el primer día. El recibimiento fue una sonrisa enorme y un abrazo cálido y acogedor. Desde que la conozco me ha ayudado a trabajar duro, a poder mis ideas claras  , a ordenar mis pensamientos y a estar mejor conmigo misma.

Es una profesional que da una confianza enorme, con la que te sientes  a gusto, que te da caña y te pone » deberes» para mejorar día a día. No podría estar en mejores manos,

Gracias Marta.

Rosa

33 años

Vaig començar la teràpia recomanada per dos molt bons amics meus.

Vaig venir i recuperada vaig sortir.

M’has ensenyat a aprendre i gestionar situacions importants de la vida
sempre amb amor!!

Gràcies per tot mestra!!!!!

Anna Orriols

Sóc la Sandra i la meva teràpia amb la Marta ha sigut el millor que podia haver fet… de vegades «apurem» massa sense cap necessitat i arribem a límits que mai penses que hi pots arribar.
Gràcies a ella avui sóc una persona nova i totalment «neta» sense la seva professionalitat potser encara hi seria en el forat que jo mateixa vaig crear i del qual no vaig saber sortir-ne.

Sandra Ruiz

38 anys

Deixa'ns el teu comentari

En parlem?

La millor carta de presentació és una opinió, un comentari, una recomanació…